Coronavirus: Transport Compleet wordt verplaatst

De komende editie van de vakbeurs Transport Compleet, die gepland staat op 24, 25 en 26 maart 2020 in Evenementenhal Hardenberg, wordt verplaatst naar dinsdag 1, woensdag 2 en donderdag 3 december 2020. Dit vanwege het coronavirus.

Coronavirus: Transport Compleet wordt verplaatst| Routiers
Coronavirus: Transport Compleet wordt verplaatst| Routiers

Dit besluit is genomen in samenspraak met exposanten en partners. De vakbeurs zou aanvankelijk doorgaan, in lijn met de richtlijnen van het RIVM. De organiserende partij, Easyfairs, ziet echter sinds deze week een duidelijke koerswijziging in de richtlijnen binnen de sector met betrekking tot het bezoeken en deelnemen aan beurzen. “Onze exposanten en partners steunen ons besluit en hebben aangegeven mee te verplaatsen.”

Transport Compleet naar december

Ondanks dat de Nederlandse overheid nog géén beperkingen of extra maatregelen oplegt voor het doorgaan van beurzen en events van dit kaliber in Noordoost-Nederland, heeft Easyfairs besloten om de transportbeurs te verplaatsen naar begin december. “Gezien de onvoorspelbaarheid en onvermijdelijkheid van het coronavirus dat buiten de controle van Easyfairs valt, is het onmogelijk geworden om Transport Compleet door te laten gaan op de oorspronkelijke data en hebben wij besloten om het event te verplaatsen. Hierbij staan de gezondheid en veiligheid van onze exposanten, bezoekers en medewerkers voorop.”

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.