Chauffeursevenement van de Chauffeurs Vereniging Friesland

Chauffeurs Vereniging Friesland (CVF) organiseert op zaterdag 6 juli 2019 een groot chauffeursevenement op het Wilhelminaplein (Zaailand) in de binnenstad van Leeuwarden. Het is feest, want de vereniging bestaat dit jaar 35 jaar.

 

Chauffeursevenement van de Chauffeurs Vereniging Friesland| Routiers
Chauffeursevenement van de Chauffeurs Vereniging Friesland| Routiers

Ter ere van dit jubileum organiseert CVF het open Nederlands kampioenschap behendigheidswedstrijden onder auspiciën van BCN ofwel Beroeps Chauffeurs Nederland. CVF doet dit met euro 6-trucks in diverse categorieën en een bus. Bij de behendigheidswedstrijden voor beroepschauffeurs kunnen punten worden verdiend om mee te kunnen doen aan de Wereld Kampioenschappen Behendigheidswedstrijden. De dagwinnaar wint de PAX-wisselbokaal, beschikbaar gesteld door PAX Bouw- en Industrieservice te Heerenveen. Alle eersten per categorie plaatsen zich voor het WK.

Trapskelters

De dag zal omlijst worden met muziek en er is een commentator die ook interviews afneemt met de beroepschauffeurs die aan de behendigheidswedstrijden meedoen. Voor de kinderen is er een behendigheidsbaan uitgelegd die ze met trapskelters te lijf kunnen gaan. De dag begint om 09:00 uur en zal rond 17:00 uur worden afgesloten. De toegang is gratis. Verdere info: [email protected] of tel. 06–16856021.

 

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.