Chauffeurs Van der Werff Logistics kiezen (mee) voor Volvo

Van der Werff Logistics heeft onlangs een order getekend voor 22 Volvo-trucks. Naast duurzaamheid en veiligheid was de chauffeurstevredenheid de voornaamste reden om voor Volvo-trucks te kiezen. 

Chauffeurs Van der Werff Logistics kiezen (mee) voor Volvo| Routiers
Chauffeurs Van der Werff Logistics kiezen (mee) voor Volvo| Routiers

De order voor Van de Werff bestaat uit tien Volvo FH 4×2-trekkers, acht Volvo FH 6×2-bakwagens en vier Volvo FM 4×2-trekkers. De voertuigen worden voornamelijk ingezet in de bouwlogistiek om producten voor de afbouw te vervoeren. Dit zijn veelal volumineuze goederen zoals isolatie en leidingwerk, maar ook zwaardere materialen zoals zakgoed, panelen, hout en staalproducten. In veel gevallen zijn de wagens uitgerust met een meeneemheftruck voor het lossen op locatie.

Chauffeurs betrokken bij keuze voor Volvo

De chauffeurs van Van der Werff Logistics werden nauw betrokken in het keuzeproces. “Onze chauffeurs zijn erg te spreken over de Volvo’s”, vertelt Theo van der Werff, directeur bij Van der Werff Logistics. “Met name het schakelen wordt geroemd, maar ook de functionele indeling van de cabine en de algehele uitstraling van de auto’s. Dat laten we zeker meetellen in onze keuze voor een truckmerk.”

Betrouwbaarheid

De nieuwe trucks worden geleverd door Volvo Trucks-dealers LVS Trucks en BAS Truck Center. “Onze wagens hebben standplaatsen door het hele land en dan is het met een uitgebreid dealernetwerk in combinatie met een servicecontract handig dat je overal terechtkunt bij een dealer”, aldus Van der Werff.

“Wij rijden al veel langer met Volvo’s”, zegt Van der Werff. “Met name qua veiligheid en betrouwbaarheid hebben we goede ervaringen met het merk. Het onderhoudsinterval past goed bij onze jaarlijkse inzet waarbij we streven naar eenmaal per jaar naar binnen voor onderhoud en apk.”

Verhuizing van Elshout naar Waalwijk

In 2022 verhuist Van der Werff van het Brabantse Elshout naar een nieuwe en ruimere vestiging in Waalwijk. “Momenteel zitten we nog in Elshout, maar aangezien we aanzienlijk groeien, openen we volgend jaar een nieuwe, ruime locatie in Waalwijk waar we door kunnen groeien. Dat we dan weer nieuwe Volvo’s aanschaffen, lijkt een logische keuze. Met betrekking tot het verbruik en dus duurzaamheid leggen we de lat hoog. Volvo Trucks scoorde hier altijd uitstekend. We zijn benieuwd naar de prestaties van de nieuwe trucks, maar hebben er alle vertrouwen in dat zij in combinatie met een goede instructie en begeleiding van onze chauffeurs ook weer uitstekend zullen presteren.”

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Routiers nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.