Chauffeurs bij Claassen Logistics krijgen bonus van maximaal € 5.000

11-02-2022
Chauffeurs bij Claassen Logistics krijgen bonus van maximaal € 5.000

Claassen Logistics wil het werken als chauffeur extra aantrekkelijk maken. Daarom heeft het bedrijf besloten een bonussysteem voor de chauffeurs in te voeren. De jaarlijkse bonus kan oplopen tot maximaal € 5.000.

Chauffeurs bij Claassen Logistics krijgen bonus van maximaal € 5.000

De hoogte van de chauffeursbonus wordt op verschillende onderdelen bepaald. Claassen Logistics verzorgt voornamelijk distributie ritten in de Benelux. Daarom is besloten dat het grootste deel van de bonus te behalen is met het aantal zendingen dat de chauffeur afwerkt. Daarnaast is onder andere het schadeverloop en de rijstijl van invloed op de bonus. Daarmee legt Claassen Logistics niet alleen de focus op kwantiteit, maar ook op duurzaamheid en veiligheid.

Nieuwe chauffeurs aantrekken

“De eerste reacties van de chauffeurs zijn erg positief en enthousiast”, zegt Florent Claassen, eigenaar van Claassen Logistics. “De bonus is een mooie aanvulling op het salaris van de individuele chauffeur. We verwachten hiermee makkelijker nieuwe chauffeurs aan te trekken. Met het op orde krijgen van het juiste aantal chauffeurs wordt de werkdruk onder de groep chauffeurs bij Claassen Logistics verlaagd. Uiteindelijk hebben zowel de opdrachtgever, de chauffeur en het bedrijf er baat bij.”

Over Claassen Logistics

Claassen Logistics, gevestigd in Tilburg en Rogat (gemeente Meppel), is als transport- en logistiekbedrijf een partner van mkb-bedrijven en biedt hen een compleet logistiek dienstenpakket aan. Binnen de transportdiensten bedenkt de onderneming oplossingen voor uiteenlopende logistieke vraagstukken. Zo verzorgt Claassen Logistics distributie, transport in de Benelux en Europa, en wereldwijde zee- en luchtvrachtexpeditie, warehousing en webshoplogistiek.

Lees ook: ‘Nijpend personeelstekort remt vooral het wegtransport’