C. Van der Linden Tuin- & Landschapsarchitectuur

C. Van der Linden Tuin- & Landschapsarchitectuur

Net over de grens bij Breda C. Van Der Linden gevestigd, een nog relatief jong bedrijf dat gerund wordt door de broers Cis (30) en Sil (26), dat zich focussed op tuin & landschapsarcitectuur.

C. Van der Linden Tuin- & Landschapsarchitectuur

Het begon allemaal met een aanhanger die voortgetrokken werd door een standaard witte Peugeot Partner. Na een tijdje werd deze vervangen door een degelijke Landrover Defender die ook werd voorzien van de eerste bestickeringen. Tot op vandaag doet deze Defender nog altijd zijn dienst in de zaak. Ondertussen bestaat de firma uit 25 man personeel, meedere trucks, en doet het allerhande werk voor particulieren en bedrijven.

Begin 2022 werd een nieuwe Actros L met 480pk besteld bij VDC in Hoogstraten, met Gigaspace cabine. De truck moest zowel praktisch als esthetisch mooi zijn. Wireco verzorgde de opbouw van de stoere truck. Het gehele chassis werd dicht gebouwd, waarbij aan de linkerzijde een kast kwam waarin de accu’s en dergelijke in zitten. De rechterzijde werd voorzien van een lange kist, met 3 aparte luiken die open kunnen. Hier kunnen lange gereedschappen en dergelijke in opgeborgen worden. Aan beide zijden zit ook een inklapbare trap ingebouwd die je gemakkelijk uit kan kantelen. De achterzijde van de truck is ook mooi dicht gewerkt, en werd voorzien van Deense stijl achterlichten. Wanneer je de 2 panelen met lampen neerklapt, zitten daar heel slim de oprijplaten achter verborgen. Zo zitten ze mooi uit het zicht en is de truck ook aan de achterzijde mooi strak afgewerkt. In het midden is nog een camera gemonteerd die voor een goed overzicht zorgt wanneer men achteruit manouveren moet. Achter de cabine werd een op maat gemaakte kastenwand gemonteerd met boven op dezelfde Deense stijl verlichting en een paar flinke werklampen, en aan weerszijden stoere staande uitlaten met kromming bovenaan, zodat ze alsnog goed zichtbaar zijn achter de gigaspace cabine. De voorzijde werd ook voorzien van een lichtbak met zwarte Michelin poppen, extra verlichting en aluminium zonneklep incl. verlichting. Bovenop de gigaspace cabine siert nog een oldskool zwaailampbalk.

Het geheel werd in de zwart met groene huisstijl gespoten, en voorzien van de bestickering van de bomen en striping. Als finishing touch is er een leus te zien te zien van de band Rowwen Hèze.

Met een stoer wagenpark als visitekaartje en een jong gemotiveerd team, zullen er nog vele tuinen en grote projecten in de toekomst te zien gaan zijn in België en omstreken!

Lees ook: Column | Jimmie Gilissen