‘Alles op alles om snel aan de slag te kunnen’

Mijn leven 20-06-2019
‘Alles op alles om snel aan de slag te kunnen’

VIDEO – “Ik heb jaren als pakketvervoerder met een busje gereden, maar dat zag ik mezelf over vijftien jaar niet meer doen.”

‘Alles op alles om snel aan de slag te kunnen’

Mijn Leven
Wie: Yvonne Bruna (38)
Truck : DAF, Mercedes of MAN
Bedrijf: Via Randstad voor ForFarmers, Delden

‘Alles op alles om snel aan de slag te kunnen’

“Omdat weinig werkgevers staan te springen om mensen van 55 en ouder in dienst te nemen, ben ik in het najaar van 2018 gaan switchen. Door een bekende ben ik in contact gekomen met ForFarmers. Omdat dit bedrijf samenwerkt met Randstad ben ik via dit uitzendbureau eind oktober het opleidingstraject ingegaan. Eind maart ben ik geslaagd voor mijn CE en inmiddels rij ik alweer twee maanden via Randstad voor ForFarmers. Ik werk op dit moment 32 uur per week en vervoer voornamelijk kippenvoer vanaf de fabriek naar de boer.

Rustiger dan in de pakketdienst

Tot nu toe loopt alles goed en het werk bevalt me prima. Veel rustiger werken dan in de pakketdienst. En ook het laden en lossen en dus aan- en afkoppelen van de slangen valt reuze mee. Ik heb nu een baan waarvan ik weet dat ik ‘m lang kan volhouden. Bovendien bevalt het type transport me ook goed. Ik kom zelf ook van het platteland en moet er niet aan denken in het distributiewerk in de stad te zitten. Het is heerlijk om over landweggetjes naar boerderijen te rijden.”

Lees het volledige artikel in Routiers. Nog geen abonnee? Klik HIER.
Lees HIER meer Mijn Routiers-samenvattingen.