Actros RoadStars Carbon Edition volgt SilverStar op

Mercedes-Benz Trucks presenteert met dertig Actros RoadStars Carbon Editions de opvolger van de Actros SilverStar. De truck wordt in gelimiteerde oplage geleverd met een rijke standaarduitrusting, een 350 kW (480 pk) sterke motor, een unieke striping en een interieur in carbon look. Elke Actros RoadStars Carbon Edition is voorzien van een uniek serienummer.

 

Actros

Actros RoadStars Carbon Edition volgt SilverStar op| Routiers
Actros RoadStars Carbon Edition volgt SilverStar op| Routiers
Actros RoadStars Carbon Edition volgt SilverStar op| Routiers

De basis van deze special edition is een 350 kW (480 pk) sterke Actros met GigaSpace-Cabine. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer het Comfort-pakket, het Safety-pakket, het Zichtpakket, Predictive Powertrain Control, comfortstoelen, een premiummatras en een koelkast. In het exterieur vallen naast de diepzwarte metallic lak de Alcoa-velgen, dakspoilers en een verlichte Mercedes-Benz-ster op. Op de zonneklep en boven de grille prijkt de naam RoadStars Carbon Edition en de spiegels en cabine zijn voorzien van carbon look-accenten.

Interieur

In samenwerking met Cools Bekledingen heeft het interieur van de GigaSpace-Cabine een hele bijzondere make-over gekregen, waaronder sierlijsten en deurgrepen in carbon look. De zwartlederen bestuurdersstoel en passagiersstoel zijn voorzien van zilveren accenten. In het deurpaneel en het dashboard zijn zilveren stiksels verwerkt.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.