22 nieuwe vrachtwagens voor Agro World Transport BV

22 nieuwe vrachtwagens voor Agro World Transport BV

Aan blijvend investeren in het wagenpark hecht Agro World veel waarde. Daarom heeft het Oldenzaalse transportbedrijf haar wagenpark uitgebreid en vernieuwd met 20 nieuwe Scania’s R530 V8 en 2 R460. Het markeert een mooie toevoeging en mijlpaal in de voortdurende groei en optimalisatie van Agro Worlds transportdiensten. Daarmee staat de teller van het wagenpark van de specialist in gekoeld transport op 85 trucks en ruim 120 koel-/vriestrailers.

22 nieuwe vrachtwagens voor Agro World Transport BV

Met het oog op de steeds hogere eisen die aan het transport van gekoelde producten worden gesteld én een betere service voor de klant heeft de specialist in gekoeld transport bewust gekozen voor de Scania R530 V8. De vrachtwagens zijn uitgerust met een krachtige en efficiënte V8-motor, waardoor ze een uitstekende trekkracht en prestaties bieden in alle transportomstandigheden.

22 nieuwe vrachtwagens voor Agro World Transport BV

“King of the road,” noemt Otto Nijhuis, directeur-eigenaar van Agro World en Koeltransport Denemarken de relatief unieke V8’s waarbij hij de prestaties en betrouwbaarheid van zijn wagens in het algemeen op de eerste plaats zet. “De belofte dat we snel, op tijd en veilig leveren zonder beschadigingen aan producten willen we altijd nakomen. Daarom stellen we ook hoge eisen aan ons wagenpark. We hebben prima ervaringen met Scania in het verleden en met een goede prijs-kwaliteitverhouding gaf het nu de doorslag om voor dit merk te kiezen. Niets is vervelender dan dat onze chauffeurs onderweg komen te staan met materiaal dat niet werkt, voor henzelf en ook voor onze klant. Daarnaast vinden we comfort tijdens het rijden, het interieur en overnachten voor onze chauffeurs voor hun welzijn onderweg en plezier in hun werk net zo belangrijk.” 

22 nieuwe vrachtwagens voor Agro World Transport BV

Dagelijks ritten Agro World van en naar Denemarken

Met vestigingen in Oldenzaal, Flensburg bij de Deense grens en in het Duitse Emstek is Agro World Transport / Koeltransport Denemarken een ijzersterke partij op het gebied van gespecialiseerd koeltransport. Zeven dagen per week, 24 uur per dag met wisselende chauffeurs rijdt het transportbedrijf vanuit België tot aan Denemarken. Transporten welke vandaag worden geladen, worden morgen bij de klant gelost.

Lees ook: 12 nieuwe Scania’s voor Laura Hagens Transport