Mijn routiers

Uitgelicht

Paul Jans-Beeke: ¨Magirus-Deutz off road truck is niet kapot te krijgen¨

¨In deze vrachtauto rijd ik natuurlijk niet voor m´n werk. De truck doet dienst als serviceauto in onze offroad tour in Marokko die ik samen met Roy en Mike van Mil iedere twee jaar organiseer en waarin we ook zelf meerijden.”

Lees verder
filter
Mijn truck

Paul Jans-Beeke: ¨Magirus-Deutz off road truck is niet kapot te krijgen¨

¨In deze vrachtauto rijd ik natuurlijk niet voor m´n werk. De truck doet dienst als serviceauto in onze offroad tour in Marokko die ik samen met Roy en Mike van Mil iedere twee jaar organiseer en waarin we ook zelf meerijden.”

Lees verder
Mijn rit

Jaco van Aalsburg: ¨Machtig mooi Alpe d´Huzes!¨

¨Donderdag 7 juni Alpe d´Huzes. Dat is waar we het met team logistiek allemaal voor doen. Met maar liefst 24 vrachtwagens hebben we alles vervoerd wat er die dag -maar voor de vrijwilligers ook de dagen ervoor- nodig is, van catering, dekens en tenten tot materieel voor podia, licht, geluid, aggregaten enzovoorts.”

Lees verder
Mijn leven

Jan Dirk Zorge (60): ,,Dat je uit ´t vak komt, wordt gewaardeerd''

¨Voor wat ik nu doe, heb ik niet echt gekozen, maar was het min of meer “uit nood geboren”. Ik werd door het faillissement van mijn werkgever werkeloos en dat op 55 jarig leeftijd.”

Lees verder
Mijn lading

Geen werk voor de gemiddelde chauffeur

¨De handel en het transport van vis is een mooie tak van sport. Ik ben ermee opgegroeid en zou niet anders willen. Maar ik denk niet dat dit werk is voor de gemiddelde chauffeur.

Lees verder
Meerijden

Meerijden met service-monteur van Simon Loos

Iedere week weer doet Roel Harlaar als service-monteur bij Simon Loos verschillende vestigingen aan om als het even kan trekkers en trailers met storingen weer snel op weg te helpen. Niet naar de garage hoeven met deze trucks scheelt chauffeurs en bedrijf heel veel kostbare tijd.

Lees verder
Mijn bedrijf

Wegrestaurant In de Klaver: Entertainend familiebedrijf

Je zou er bijna verdwalen, zo groot is het: wegrestaurant In de Klaver in Niebert, op de grens van Friesland en Groningen. De ogen van Martin van de Velde twinkelen. “Dat is zo gegroeid.” Van alleen het dorp moeten ze het niet hebben.

Lees verder
Meerijden

Meerijden met Martijn van Amco

Psssst, klinkt het met regelmaat in de cabine. Dat is de luchtverfrisser die een frisse lentebloesem verspreidt. Chauffeur Martijn van den Berg van Amco ruikt namelijk liever bloemen dan paardenpoep.

Lees verder
Restaurant

De Lichtmis nog steeds blij met Herman den Blijker

Een goede kerel, die Herman den Blijker, vindt Peter Huisman van De Lichtmis in Zwolle nog steeds. Dankzij hem trekt het horecabedrijf behalve chauffeurs ook families uit de buurtschappen en dorpen in de omgeving.

Lees verder
Mijn truck Scania

Mari (SerVerDie Transport): 'Mooi door eenvoud'

Dit is alweer de derde Scania sinds ik in september 1998 voor mezelf ben gaan rijden. Dat heeft niet alleen te maken met het goed bevallen van de Scania als trekker.

Lees verder
Mijn rit

Jeffrey (P&M Express): '2 maart geen geluksdag'

Zo´n kleine twaalf jaar rij ik nu als internationaal chauffeur. Op een of andere manier lijkt alleen 2 maart al twee jaar op rij niet bepaald mijn geluksdag. Dit jaar vertrokken we op 1 maart met twee auto´s naar een losadres in Birmingham.

Lees verder
Mijn bedrijf

Stens Transport BV: 'De beste tip: saamhorigheid!'

Sinds kort ben ik mede-eigenaar van Stens Transport, het bedrijf dat m´n overgrootopa in 1917 is begonnen. Ik ben daarmee de vierde generatie die het bedrijf, gespecialiseerd in veevervoer, gaat voortzetten. Ik doe dat nu samen met mijn vader, Jan Stens.

Lees verder
Mijn leven

Nicole (BKT): 'Nog veel leuker dan ik dacht'

Hoewel ik ben opgegroeid in een chauffeursfamilie, heb ik zeker niet altijd chauffeur willen worden. Wel heb ik altijd geroepen dat ik ooit mijn groot rijbewijs wilde halen.

Lees verder
Mijn lading

Dasselaar Transport: 'Veertien immigranten in m'n trailer'

Jarenlang heb ik op het Midden-Oosten gereden, maar vanwege te lage tarieven ben ik daarmee gestopt. Ik rijd nu voor een Belgische opdrachtgever iedere week naar Engeland en Schotland. Het is enorm uitkijken dat er geen vluchtelingen in je trailer proberen te kruipen.

Lees verder
Mijn truck

Stoere Mercedes-Benz Actros als werkpaard

Deze Mercedes-Benz Actros 2442 is gewoon een fijne auto om mee te rijden. Veilig, compleet en luxe. En zeker goed vertoeven als je de hele week weg bent.

Lees verder
Mijn truck

Voncken Transport: 'DAF-cabine en rijgedrag staan me aan'

Ik heb zelf mijn truck mogen uitkiezen. Bij ons bedrijf heb je gelukkig nog keuze uit Daf, Volvo, of MAN. Ik heb voor het eerst voor de Daf gekozen, omdat mij de cabine heel goed aanstond. Bovendien had ik er tijdens een code 95 cursus een rijproef mee gedaan en qua rijden was me dat goed bevallen.

Lees verder
Mijn rit

Een doos met sigaren deed wonderen in het Midden-Oosten

We kennen elkaar al ruim vijftig jaar en hebben heel veel ritten samen gereden, ieder in onze eigen auto. Vooral de negen jaar dat we op het Midden-Oosten reden was een waanzinnig mooie tijd. Je had als chauffeur alle vrijheid en moest zelf je weg zien te vinden in landen met totaal andere zeden en gewoonten.

Lees verder
Mijn leven

Smit Transport: 'Truckracing mijn lust en mijn leven!'

Je bent in een raceweekend best druk met sleutelen tot in de late uurtjes om de volgende dag weer klaar te staan voor de race. Nu ik dagelijks op kantoor zit, is het heerlijk om in een raceweekend de brullende diesel over de baan te voelen gaan. Dat geeft zo’n kick.

Lees verder
Mijn lading

Global Transport Services: 'Lekker veel onderweg zijn'

Zeecontainers. Dat is wat ik het merendeel van de tijd vervoer. Genieten, want ik hou ervan om veel kilometers te maken en lekker veel onderweg te zijn. Met zeecontainers is het immers gewoon opzetten en rijden.

Lees verder
Mijn bedrijf

J. Wouters Transport: 'Zien wat de toekomst brengt'

Op 1 januari 2017 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen, J. Wouters Transport en ben in het bezit van de benodigde documenten om ook voor derden transportwerkzaamheden te mogen uitvoeren. Tot op de dag van vandaag heb ik geen seconde spijt van gehad van die beslissing. Sterker nog, ik kijk er enorm naar uit.

Lees verder
Mijn truck

Steven Hendrikx Transport: ¨Met plezier naar je auto lopen¨

Toen ik twee jaar geleden een spiksplinternieuwe kreeg van mijn baas haalde die het echter niet bij de oude DAF als het gaat om comfort en vering.

Lees verder
Mijn rit

Erik Boots is nu al aan het aftellen...

Ik kan niet wachten om voor de vijfde keer met het team Logistiek in een konvooi van achttien vrachtwagens naar Alpe d´Huez te rijden om alles te vervoeren wat er voor die dag nodig is.

Lees verder
Mijn leven

Jan & Rieneke Valk: “Naast elkaar slapen, maar ieder in eigen truck”

We zijn in 1994 voor onszelf begonnen. Eerst reed Jan vooral overdag en ik ´s avonds of ´s nachts. Toen de kinderen uit huis waren, hebben we besloten met twee auto´s te gaan rijden.

Lees verder
Mijn lading

M. Heijboer Transport: ¨Afleveren hulpgoederen; een bijzondere ervaring¨

William Sperling ging voor de tweede keer voor de Stichting Kinderhulp Roemenië (SKR) met hulpgoederen naar Roemenië. Een bijzondere ervaring.

Lees verder
Mijn bedrijf

Berserik Logistics bv: ¨Snel, goed en doelgericht werk leveren¨

Ik werk sinds vorig jaar december als zelfstandig ondernemer onder de naam Berserik Logistics BV. Omdat mijn vader ermee stopte, heb ik de activiteiten van zijn bedrijf overgenomen.

Lees verder
Mijn bedrijf

Hereijgers Transport: ¨Dáár wil je werken!¨

Ik rijd voor de firma Hereijgers Transport, gespecialiseerd in distributie door de gehele Benelux. Ik rij met de meest uitlopende producten, voornamelijk in België. Onderweg overnachten doe ik niet.

Lees verder
Mijn truck

Hans van Beers: ¨Service doorslaggevend bij keuze truck¨

Ik ben een paar jaar geleden overgestapt op de MAN die ik nu rij, omdat de service die de garage bij me in de buurt verleent perfect is.

Lees verder
Mijn rit

Ruud Timmerman had een bijna mystieke ervaring

Alweer negen jaar rij ik op Noorwegen. Waanzinnig mooi land ! Ik heb al een paar keer genoten van het Noorderlicht. Spectaculair! En dat was de Noordkaap waar ik afgelopen augustus belandde ook.

Lees verder
Mijn leven

Adri Verhage: ¨Mijn werk is mijn hobby¨

Ik ben met landbouw opgegroeid, maar toen dat minder werd, ben ik als loonwerker vanaf m´n 18e al snel in het chauffeursvak gerold. Ik doe dat nu 52 jaar en het bevalt me nog steeds uitstekend.

Lees verder
Mijn lading

G en J van Leeuwen Transport: “Paardenmest rijden; vak apart”

Paardenmest in alle maten en soorten. Wat er leuk aan is, is dat je als chauffeur veel en leuk contact hebt met boeren en paardenliefhebbers op maneges en bij privéstallen waar je de mest komt ophalen

Lees verder
Mijn truck

¨Mijn volgende auto wordt weer een Renault¨

Omdat Edwin Kuiper een heel goede relatie heeft met zijn dealer en altijd goed bij hem terecht, viel zijn keuze ook nu weer op een Renault.

Lees verder
Mijn rit

DKJ Transport: ‘Slechte wegen in Azerbeidzjan’

Als chauffeur voor Ryano Logistics moest Guido de Waal voor de Duitse televisie twee generatoren vervoeren naar de hoofdstad Bakoe voor een WK-kwalificatiewedstrijd.

Lees verder
Mijn leven

Ravetra Logistics BV: ‘Werk niet ten koste van privé’

Het hebben van een eigen transportbedrijf was echter een jongensdroom, die ik op m´n 26e heb kunnen realiseren.

Lees verder
Mijn lading

Tijd van levensbelang bij Arjan van Houtum tour & event trucking

Tijd van levensbelang bij Arjan van Houtum tour & event trucking.

Lees verder
Mijn bedrijf

Professionele uitstraling belangrijk bij Van der Gaag Transport

Lees verder